• Zoeken
  • 0 Winkelwagen

Ruilen en retourneren

Verzenden

Wij verzenden de bestellingen Snel (voor 16.00 uur besteld, zelfe dag verzonden) , boven de €50,- gratis en de bezorging is 99% van de gevallen een dag later in huis*!

Onder de €50,- rekenen wij €3.95 verzendkosten.

*Op werkdagen besteld is dezelfde dag verzonden.

Bedenktijd / zichttermijn

U heeft een wettelijke zichttermijn van veertien werkdagen, ingaande de dag na ontvangst van uw bestelling. Tijdens de zichttermijn heeft u een herroepingsrecht, waarbij u de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting de ontvangen artikelen te retourneren, dit geldt ook voor artikelen die zijn afgeprijsd.

U dient tijdens de zichttermijn zorgvuldig om te gaan met het artikel en slechts in die mate te gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u de artikelen wenst te behouden.

Retourneren

Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden (binnen 30 dagen).

Zorg dat het ordernummer duidelijk vermeld staat op het retourformulier in het pakketje wat retour gestuurd wordt. Graag vernemen we verder wat de reden van het terugsturen is en of u een vervangend artikel wilt of dat u het aankoopbedrag terug wilt ontvangen.

U kunt 2 dingen doen om het pakketje te retourneren.

Retourneren in onze winkel: U kunt een bestelling eenvoudig retourneren in onze winkel. Wij verzoeken u het pakket met een ingevuld retourformulier af te geven in onze winkel. Wij zullen het aankoopbedrag aan u terugbetalen bank, op het rekeningnummer waarmee is betaald.

Retourneren per post: U stuurt het pakket eenvoudig retour door het retourformulier in te vullen en ze terug te sturen naar onderstaand retouradres. De kosten van het retour sturen zijn voor eigen rekening. Heeft u 2 dingen besteld, maar retourneerd u 1 artikel en heeft u verzendkosten betaald bij het bestellen? Dan krijgt u de verzendkosten van het bestellen niet retour. Wilt u een andere maat of artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen in overleg dat u het juiste artikel thuis krijgt. Wij rekenen geen extra verzenkosten voor een ruiling. 

Wanneer wij het pakketje ontvangen hebben en het artikel in onbeschadigde staat is, maken wij het aankoopbedrag naar u over.

De retour kosten zijn voor eigen rekening.

U kunt uw retourpakket sturen naar:

Shoe and More

Dorpsstraat 129

6741 AE, Lunteren